Lidt om lejlighederne

Lyse og moderne lejligheder med store og regulære rum, der giver mange muligheder for indretning. Den store stue med vinduesflader fra gulv til loft, badeværelsernes moderne design samt det smarte og rummelige Alno-køkken, der åbner ud i stuen, er alt sammen med til at give en skøn oplevelse af kvalitet og komfort.

Samtlige lejligheder fremstår nye og lækre og der er eget isoleret skur til cykler, fryser mv. i direkte forbindelse med boligen. Lejligheder i stueetagen har egen have, mens lejlighederne på 1. sal har en rummelig altan – begge niveauer har yderligere et lille aflukke til havehynder og redskaber.

Lejlighedernes placering ved en lukket vej i et roligt område tæt på daginstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. De er  derfor særdeles velegnede til både børnefamilier og par, der ønsker lys og luft omkring sig. Den rummelige og funktionelle indretning gør dem desuden egnede for kørestolsbrugere.

Store og rummelige 3 og 4-værelses lejligheder.  Indeholder: fordelingsgang med skabe, hvidt åbent Alno køkken med køle/fryseskab, indbyg. ovn, emhætte, opvaskemaskine, keramisk kogeplade. Stort lækkert badeværelse med væghængt Ifö toilet, stor bruseniche. 1 eller 2 store børneværelser med skabe. Soveværelse med 2 skabe.

Der er egeparketgulve med lak i alle rum. Kabel-tv via YouSee. Parkeringsplads tæt på boligen

Eksempel på plantegning for en 3 værelses lejlighed:

ThygesmindeAlle_Plantegning_3vaerelse

8

10

14

2

 

2014-02-27 13.06.04

 

16

 

2014-02-27 13.06.21

Eksempel på plantegning for en 4 værelses lejlighed:

TMA plantegning 4 vaerelser